Стало відомо, що в Деснянському районі Києва на вулиці Марини Цвєтаєвої виник конфлікт між чоловіком та його тещею. В результаті, кулаком прилетіло копу. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Так, для того, щоб вгамувати нетверезого зятя, на місце прибув екіпаж патрульної поліції. Однак, коли конфлікт повністю вичерпався, п'яний чоловік вдарив копа кулаком в обличчя.

П'яний чоловік вдарив копа

З'ясувалося, що конфлікт виник після того, як жінка приїхала до квартири на прохання своєї доньки. Також вона хотіла забрати з собою свою 7-річну онуку, але це сильно обурило чоловіка, який разом зі своїми друзями розпивав алкогольні напої. В результаті 50-річний чоловік кинувся на тещу з кулаками.

На місце події прибув наряд поліції для того, щоб заспокоїли бешкетника. Однак, коли жінка в супроводі копів покидала приміщення з онукою, чоловік вдарив правоохоронця по обличчю. На даний момент йому загрожує до 5 років позбавлення волі відповідно до ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Нагадаємо, що у Харкові двох неповнолітніх дітей, виявили в квартирі, в якій панували антисанітарія і холод.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові на вулиці Бандери жінка, яка переходила дорогу на пішохідному переході, раптово отримала удар в обличчя від молодого чоловіка, який йшов їй на зустріч.

Також портал Знай.ua писав, що в Дніпрі лікарі швидкої допомоги зіткнулися з неадекватним "пацієнтом", який вирішив налякати їх ножем.