В одному з районів столиці сантехніки знайшли трьох мертвих чоловіки, які знаходилися у підвалі багатоповерхівки. Наразі правоохоронці встановлюють причини загадкової смерті киян.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Як відзначається, по обіді до поліції надійшло повідомлення про те, що у підвалі будинку на вулиці Маршала Малиновського сантехніки, які хотіли полагодити труби, знайшли без ознак життя трьох чоловіків.

Фото з місця події

Вже на місці правоохоронці оглянули тіла померлих та не виявили ознак насильницької смерті. Наразі, чому померли чоловіки з'ясують медки, які проведуть розтин тіл.

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, що у Білій Церкві, під Києвом, стався цікавий випадок за участю телефонного терориста. Так, зловмисник вирішив "погратися" з правоохоронцями та рятувальниками.

Зауважимо, що досить схожий інцидент стався на Рівненщині. Там, у селі Перемилівка молодик вбив пенсіонера тільки за те, що той не позичив для його матері кількасот гривень.

Як повідомляв Знай.uа надзвичайний випадок стався в одному з мікрорайонів Києва. Так, від руки власного батька постраждав п'яний молодик, який "клянчив" гроші.