У Києві двоє молодиків пограбували мобільний термінал за допомогою лома.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Київ Зараз".

Так, у Києві двоє хлопців хотіли швидко збагатитися і вирішили пограбувати мобільний термінал на одній зі столичних зупинок.

Щоб дістати з мобільного терміналу гроші, зловмисники озброїлися ломом і викруткою. Через деякий час маніпуляцій їм таки вдалося розкрити мобільний термінал. Однак заповітні гроші хлопцям так і не вдалося отримати. Їх відразу ж затримали правоохоронці.

У Києві двоє хлопців вирішили пограбувати мобільний термінал

Популярні новини зараз

В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Зловмисники працювали настільки голосно, що небайдужі перехожі помітили їх злодіяння і викликали правоохоронців. На щастя, копи встигли до того, як вони зникли б з місця злочину з грошима.

Зловмисників доставили до найближчого відділення поліції. Зараз правоохоронці з'ясовують причини та обставини події. На даний момент обирається запобіжний захід для хлопців.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата Київської обласної ради та вбивство його сина: хлопцям трохи більше 20-ти років, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.іа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.іа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.