Депутат от партії "Слуга народу" Олександр Скічко написав на своїй особистій сторінці в Facebook про ЧП, що сталося з потягом "Шостка-Київ". Він відмітив, що це вже не перша пожежа потяга у цьому році, навіть попри те, що рік нещодавно почався. У всіх випадках причиною пожежі ставала зношеність залізничного транспорту.

"Перед тим, 2 січня загорівся тепловоз під поїздом "Харків-Херсон", 12 січня - дизель-поїзд рейсу "Суми-Люботин" і це вже третій інцидент від початку року. І взагалі за останній рік пожеж на електричках було в два рази більше, ніж в попередній період. Це означає, що наш приміський залізничний транс – це реальна загроза життю і здоров’ю пасажирів", - написав Олександр Скічко.

Скічко впевнений, що під час керівництва Укрзалізницею Євгена Кравцова зношеність потягів перейшла крайню точку. Про те за словами депутата, гроші на оновлення потягів є, але керівництво має на них інші плани.

Євген Кравцов

"Пан Кравцов не хотів їх інвестувати, бо йому потрібно було рапортувати перед урядом про шалені прибутки, які приносить УЗ завдяки його управлінським талантам", - зазначив Скічко.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Олександр Скічко також наголосив на тому, що варто вже відпустити менеджера Євгена Кравцова з Укрзалізниці та почати оновлювати потяги та електрички. Адже на кону навіть не престиж та комфорт, на кону життя пасажирів.

"Пан Кравцов, який перед Новим роком заявив про відставку, продовжує триматися за посаду. Поки він чіпляється за крісло, смакуючи кожну годину, за яку йому платять дуже великі гроші, в Україні горять електрички. Прийшов уже час відпустити цього здібного менеджера", - резюмував Скічко.

Нагадаємо, що електричка "Шостка-Київ" загорілася на середині шляху в Чернігівській області.

Як повідомляв портал Знай.uа, перед святами Кравцов заявляв, що йде з посади голови УЗ і йде працювати в публічний сектор.

Також портал Знай.uа писав, що "слуга народу" Скічко відзначився гнівним постом про "Укрзалізницю".