Лютий – один із найхолодніших зимових місяців. Проте, це не привід сидіти вдома, а у "Зимовій країні на ВДНГ" подбали про те, щоб ви не сумували під час лютневих вихідних. Кожної суботи та неділі у парку влаштовуватимуть тематичні свята з насиченою розважальною програмою. Серед них – три гастрономічні вікенди: сала, наливок та вареників, а також особливе свято до Дня всіх закоханих.

Вікенд наливок

1 та 2 лютого на ВДНГ частуватимуть найпопулярнішими українськими напоями із різноманітними смаками та ароматами. Хріновуху, вишнівку, облипихівку та ще десятки варіацій наливок доповнять пунши, глінтвейни, гроги та інші авторські напої. Ну і куди ж без розваг? Сценічні виступи, вибір найнезвичнішої наливки, дегустація напоїв – все це створить відповідний настрій і не дасть нудьгувати жодному з гостей ВДНГ. Найсміливіші зможуть взяти участь у конкурсі та позмагатися за звання "Пані П’яна Вишня" та "Пана Спотикайло".

Вікенд наливок на ВДНГ

Вікенд вареників

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

8 та 9 лютого на ВДНГ будуть присвячені найвідоміший українській страві – вареникам! Їх можна буде скуштувати з будь-якою начинкою: солодкі – з сиром, вишнями, чорницею, солоні – з лівером, м’ясом, картоплею, капустою, приправлені салом, смаженою цибулькою чи сметаною.

Вікенд вареників на ВДНГ

Також у програмі: виступи народних колективів, варенична лотерея "Еники Беники їли вареники", гастрономічні фешн-покази, аніматори-вареники, унікальна та запальна "варенична" дискотека та змагання на швидкісне поїдання головної страви вихідних – "Спритні щелепи".

Вікенд кохання

Упродовж 14 – 16 лютого на ВДНГ буде гаряче від палких сердець. На гостей чекатимуть — романтичне катання на ковзанці, що сяє сотнями вогників, гарячий і запашний глінтвейн, катання на гойдалках та атракціонах та ще багато розваг.

Вікенд кохання на ВДНГ

А 14 лютого усіх бажаючих запрошуємо до встановлення рекорду України – масового поцілунку. Стати частиною романтичного рекорду може будь хто – просто заповни форму реєстрації!

Вікенд сала

22-23 лютого на ВДНГ будуть вшановувати найвідоміший український продукт – сало. Його можна буде скуштувати, а можна й купити додому на святковому ярмарку.

Також, протягом усього лютого, на території "Зимової країни" продовжать працювати найпопулярніші розважальні локації: романтична ковзанка, шалені тюбінгові гірки, "Замок крижаних скульптур", шоурум українського бренду W8Less, сферичний кінотеатр TELEPORT360, контактний зоопарк Animal Park, тропічна ферма "Планета метеликів", мотузковий парк Sky park, атракціони, вуличний фудкорт та ресторани.

Афіша заходів у лютому на ВДНГ

Нагадаємо, що для багатьох найяскравіші спогади дитинства пов'язані з новорічними святами.

Як повідомляв портал Знай.ua, свято святого Миколая люблять дорослі і діти.

Також портал Знай.ua писав, як відсвяткувати Різдво, в які дні українці відпочивають на свята.