Невдовзі українцям покажуть серіал про кримінальний район Києва. Іронічний детектив розповість про розслідування поліцейських у кримінальному столичному районі ДВРЗ.

Вже 3 лютого 2020 року українці зможуть побачити новий іронічний серіал "Дільничний з ДВРЗ". Цю 24-серійну стрічку покажуть на телеканалі ICTV.

Головний героєм серіалу виступає Сергій Бондар, він найкращих столичний оперативник, якого через скандал на службі переводять дільничним у район, що славиться своїм вагоноремонтним заводом – ДВРЗ. За два місяці він має навести порядок на своєму районі.

У Києві зняли серіал Дільничний з ДВРЗ

Місцеві жителі вже звикли до хаосу та беззаконня, проте це не влаштовує нового чесного та не підкупного дільничого, і він має намір навести тут порядок.

Креативна продюсерка серіалу Ярослава Євтушенко розповіла, що історії з життя району ДВРЗ описуватимуть реалії кожного міста України. Адже скрізь є самобутні квартали, що існують досить відокремлено.

У Києві зняли серіал Дільничний з ДВРЗ

"Аби зробити детектив правдивим, обрали реальний район. Чому саме столичний ДВРЗ? Бо це місце зберегло свою унікальну атмосферу з минулих часів і до сьогодні. Якщо ви бували на ДВРЗ, напевно помічали особливу архітектуру, розлогі вулиці з кіосками всюди і місцевих жителів, що мають свою моду і манеру розмовляти", - розповіла Ярослава Євтушенко.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.ua поспілкувався з Талою Пристаєцькою, аби дізнатися, чому саме назва “Кріпосна”, як обирали актрису на головну роль та інші важливі питання.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.