У Києві стихійні звалища продовжують виникати на кожному кроці. Сміття викидають у кожному закутку, не турбуючись про те, що відбуватиметься з ним потім. Цього разу кияни звернули увагу на смітник, який утворився у районі станції метро «Почайна». Відповідний пост опублікували у спільноті «Kyiv LIVE» в одній із соцмереж.

«"Чарівна" атмосфера біля станції метро «Почайна». Столиця з кожним роком все більше перетворюється на смітник», - зазначає автор посту.

На підтвердження своїх слів він опублікував світлину, на якій видно пустище, огороджене бетонним парканом, та завалене горами сміття у чорних побутових мішках для відходів.

Фото: «Kyiv LIVE»

У коментарях до посту містяни не приховують свого обурення діями тих, хто засмічує територію столиці, та дивуються, чому міська влада не штрафує порушників.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Нагадаємо, що Києві – чергова страшна знахідка. На цей раз у сміттєвому баку було виявлено труп дитини

Як повідомляв портал Знай.ua , в Одеській області неадекватна мати жорстоко побила 4-річного сина у супермаркеті на очах у покупців.

Також портал Знай.ua писав, що у Кривому Розі на Дніпропетровщині випадкова перехожа знайшла немовля в під'їзді багатоквартирного будинку.