У середу, 29 січня, на Київ очікує вітряна і холодна погода. Крім того, зранку може пуститися дрібний дощ, а ближче до обіду він перетвориться на сніжок. До вечора опади припиняться, обіцяють на сайті Sinoptik.

Температура повітря в столиці в цей день застигне на позначці в 1 градус градуси тепла, а вночі опуститься до 1 градуса морозу.

Незвично тепло у цей день в столиці було в 2002 році, тоді прогрілося до 10 градусів тепла. А нестерпно холодно – в 1909 році, тоді прихопили морози до 22,5 градусів.

Погода в Україні 29 січня, Укргідрометцентр

В цей день, 29 січня, християни поклоняються чесним ланцюгам апостола Петра. Наші предки називали день святого Петра «полукормом», оскільки до цього часу скотина поїдала приблизно половину припасених на зиму кормів.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Вважалося, що якщо в засіках приховано ще більше половини всього запасу зернових, то врожай у цьому році буде хороший.

Те, якою буде погода у цей день передбачали за напрямом і силою вітру: якщо переважав північний холодний вітер з поривами, то найближчим часом варто очікувати сильних морозів. Вітер з півдня обіцяв відлига і швидку, ранню весну.

Як повідомляв Знай.uа відомий астролог Павло Глоба ошелешив своїм прогнозом на весну. Можна буде почати з чистого аркуша, та й взагалі життя сильно зміниться. Однак так пощастить не всім.

Також Знай.uа писав, що пенсіонерам пообіцяли дати надбавку в цьому році, але є кілька нюансів, пов'язаних із зростанням середньої зарплати і зростанням пенсій. Не думайте, що жити стане легше.

Ще Знай.uа писав, що з'явилися новини про те, що Укрпошта збирається спалювати посилки з Китаю через коронавірус.