У четвер, 30 січня, в Києві очікується похмура й холодна погода, яку буде супроводжувати штормовий вітер. Сніг з дощем, який йшов всю ніч, до ранку посилиться, однак ближче до обіду потроху вщухне. Про це повідомили на сайті Sinoptik.

Показники температури повітря в цей день у Києві застигнуть на позначці в 1-2 градуси тепла, проте вночі знизиться до 1 градуса морозу. Варто побоюватися ожеледиці.

Найтеплішим цей день в столиці був в 1983 році, тоді прогрілося до 7 градусів тепла. А найхолоднішим – у 1941 році, тоді вдарили страшні морози до 25 градусів.

Погода в Україні 30 січня, Укргідрометцентр

В цей день, 30 січня, православними християнами вшановується преподобний Антоній Великий. Колись наші предки називали день преподобного Антона «Перезимним» — в ті часи день 30 січня вважався серединою зимового періоду. У цей день часто бували відлиги, за яким слідували періоди дуже сильних морозів.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

На думку наших предків, довіряти зимовим оттепелям не можна – воно обнадіює і манить гарною погодою, однак потім «обдурить», і покарає за довірливість морозом.

Густі хмари, що вкривали небо у цей день обіцяли сильні хуртовини.

Як повідомляв Знай.uа в Україні вирішили взятися за бюджетників і за їх зарплати. Справа зовсім не в підвищенні, їх гаманцям завдадуть сильний удар. А в цей час скандал про високі зарплати чиновників ще навіть не затих.

Також Знай.uа писав, що у когось слуги народу відбирають зарплати, у когось інші виплати, а тепер взялися навіть за школярів. У них відберуть найдорожче, але тільки на час навчання.

А ще Знай.uа писав, що виник скандал між популярним супермаркетом та його клієнтами.