У Києві накрили черговий будинок розпусти, який працював під виглядом масажного салону.

Подробиці повідомляє пресслужба поліції Києва.

У Києві накрили бордель, фото: Поліція Києва

Правоохоронці підкреслюють, що організатори незаконного бізнесу встигли заробити на повіях 17 млн гривень. Вони також знімали "сеанси масажу" на відео, про що клієнти навіть не здогадувалися.

"Спільники розміщували в інтернеті оголошення про послуги еротичного масажу та у такий спосіб підшукували клієнтів", - розповідають поліцейські.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Правоохоронці провели обшуки за місцями розташування так званих масажних салонів, де вилучили речові докази злочинної діяльності фігурантів – гроші, мобільні телефони, чорнові записи та еротичні іграшки.

У Києві масажисток вивели на чисту воду, фото: Поліція Києва

"Головний організатор – 38-річний уродженець Дніпропетровської області, займався облаштуванням місць для надання сексуальних послуг і отримував 65% прибутку. Крім того, за допомогою прихованої відеокамери, вмонтованої у дзеркало, він організував незаконну відеозйомку клієнтів, які користувалися послугами повій", - додають копи.

Правоохоронці уточнюють, що година розваг із дівчатами коштувала від 650 до 10 тис. гривень. Прибуток за весь час діяльності салонів склав близько 17 млн гривень.

Сутенеру допомагали 31-річна мешканка міста Дніпро, яка організовувала роботу, та уродженки Запорізької області 1992 та 1995 років народження, які виконували роль адміністраторів.

Двох фігурантів затримано. Їм загрожує до 7 років позбавлення волі.

Наразі досудове розслідування справи проводиться слідчими Деснянського району.

Нагадаємо, під Києвом правоохоронці затримали шістьох жінок легкої поведінки.

Як повідомляв портал Знай.uа , в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий. Копи змогли викрити двох жінок, які планували нажитися на людях

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування транспортним засобом у нетверезому стані, пропонував патрульним нестандартний хабар.