У Києві розшукують 17-річного Олександра Скубу, який безслідно зник ще 4 лютого. Про це повідомили в «Службі розшуку дітей» при столичної поліції.

Як повідомляється, неповнолітній хлопець пішов з дому на початку місяця, і з того часу на зв'язок не виходив. Його пошуками зайнялися правоохоронці.

За інформацією поліції, молодий чоловік виглядає трохи старше свого віку, на 18 років. Його зріст - 175 см, він середньої статури, світловолосий (фарбований).

Фото: Олександр Скуба, «Служба розшуку дітей»

На момент відходу з будинку був одягнений у куртку темно-синього кольору з написом "Міліція", блакитні джинси, кросівки чорного кольору, червону толстовку з капюшоном, шапку в'язану сірого кольору.

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Правоохоронці звертаються до усіх, хто знає що-небудь про місцезнаходження молодої людини, повідомити за телефоном гарячої лінії "102".

Нагадаємо, що на Рівненщині 19-річна мати побила новонародженої дитини, а потім закрила її в кімнаті гуртожитку і безслідно зникла.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Дніпром 2-річного хлопчика знайшли біля річки. Він зник у селі Звонецкое Солонянського району.

Також портал Знай.uа писав, що в одній зі шкіл Києва стався жахливий інцидент.