У Києві анонсували грандіозну вечірку з участю культового артиста 90-их, який виступав у аннексированном Криму.

Про це повідомляє "Крим. Реалії".

У Києві анонсують концерт "Супер Диско" в столичному клубі "Стерео Плаза" за участю легендарних артистів 80-90-х років. У числі цих артистів шведський співак Dr. Alban, який виступав у аннексированному Криму. Варто зазначити, що на початку цього року він оскандалився приїздом в Київ для участі в новорічному шоу "Вечірній квартал".

Dr. Alban


"Друзі, на численні прохання, виконавши великий обсяг роботи це здійснилося … DR. ALBAN візьме участь у нашому концерті. На цьому сюрпризи не закінчилися, скоро ми анонсуємо головного хедлайнера", – йдеться у повідомленні організаторів заходу.

Вечірка з зірками 80-90-х запланована на 3 квітня. Але також відзначимо, що на сайті співака поки немає офіційного підтвердження його можливого квітневого виступу в Києві.

Нагадаємо, раніше відомий шведський виконавець Д Alban, якому заборонили в'їжджати на територію України після концерту в аннексированном Криму.

Так повідомляв портал "Знай.uа" Dr. Alban (Доктор Албан) виправив свою публікацію в соціальній мережі Instagram, в якій розповідалося, як він потрапив у Київ.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще