Київський градоначальник Віталій Кличко повідомив, що у планах столичної влади – побудувати метро до Броварів. Про це він повідомив, виступаючи в ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, лінію метрополітену повинні продовжити до сусіднього міста, щоб «розвивати агломерацію з містами-супутниками» за європейським зразком.

"Ми говорили про те, що метро буде йти в напрямку Броварів, такі плани є. Одного разу метро піде в Бровари", — обіцяє мер столиці, запевняючи, що нічого нереального або нездійсненного в його планах немає.

При цьому багатостраждальне метро на Троєщину, неодноразово анонсоване Кличко, «можна побудувати за чотири-п'ять років», впевнений мер. Але для цього спочатку треба завершити будівництво Подільсько-Воскресенського мосту, яке триває з 2003 року і затягнеться «до кінця 2020 року».

Нагадаємо, раніше недобудований Шулявський міст, "примарне" метро на Троєщину і несподівана зима: головні промахи Кличко на посту мера Києва.

Популярні новини зараз

Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки

Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Також Знай.uа писав, що у Києві ввели е-талони на паркування: як це працює.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що нардепи засудили нездатність влади Києва: долю мосту Патона будуть вирішувати на рівні Кабміну.