У Києві дві злодійки, імовірно, мати і дочка, в магазині мережі «Єва» біля станції метро «Мінська» вкрали гаманець у дитини. Про це повідомили в групі «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

«Сьогодні ці дві істоти витягли у дитини гаманець в магазині «Єва» на Мінській. Спрацювали швидко і чисто, біля каси. Одна затиснула, друга витягла і швидко пішли. Якщо володієте інформацією про них, напишіть нам в особисті повідомлення», - просять автори посту.

Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Бог все бачить!!! Все!!! Не потрібно їх обзивати, проклинати, з ними і так все ясно, не довго їм по грішній землі ходити!», - вважають деякі коментатори.

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

«Кричати потрібно в таких випадках. Злодії бояться розголосу. Тільки притиснули - моментально дуже голосно кричіть, не важливо що, будуть звертати увагу, відразу зникнуть. І вчіть цьому дітей», - рекомендують інші.

«А що каже з цього приводу наша доблесна поліція? Фотки є, відео теж є! Де дії?», - обурюються кияни.

«Там в цій «Єві» кишенькові злодії працюють мабуть спільно з охороною… Там постійно крадуть, у нас влітку телефон поцупили, і через день читаю одне і те ж...», «Таким на місці потрібно дверима пальці прибивати - якщо пальці і зростуться, то чутливість і вправність втратять», «Що ж там у дитини красти, це вже скотство останнє! І у вагітної ці ж скотихи витягли гаманець і теж біля «Єви», тільки в іншому районі! Тварюки, руки б їм повідрубувати!», - обурюються коментатори.

«Ці потвори рік тому на моїх очах вкрали гаманець у «Єві» на вул. Світлицького, а худіша побачила, що йду до неї - скинула його під ноги... і руки в ноги!!! Викликав поліцію, йшов за ними і по дорозі дзвонив, результат - у нас немає вільного екіпажу!», - написав один з користувачів.

Нагадаємо, раніше таможня без штанів - любителя розпусних вечірок Нефедова спіймали "на гарячому", фото

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Львовом зловили хитрого контрабандиста, - віз дитячий одяг в мішках з нітратами

Також «Знай.ua» писав, що Холодів розкрив скандальне минуле кандидата на "праву руку" глави митниці: обікрав державу на мільйони.