Київрада вже планує ряд спецзаходів, які необхідні для подальшої роботи столичного метро та "Київпастрансу". Про це заявив секретар Київради Володимир Прокопів на своїй Facebook-сторінці.

"Зараз разом з колегами ми розробляємо план спецзаходів, щоб метро все-таки запрацювало, але з деякими обмеженнями", - повідомив чиновник.

За словами Прокопіва, потрібно просити Кабмін внести зміни в ухвалу. Метрополітен повинен обслуговувати людей, які працюють на стратегічних підприємствах, що забезпечують життєдіяльність міста, вважає секретар Київради.

Метро, скріншот: YouTube

Згідно інформації, розробляється план і для "Київпастрансу", щоб столиця змогла забезпечити підвезення медперсоналу в лікарні столиці.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Близько половини медбратів і медсестер київських лікарень доїжджають на роботу з сусідніх областей. Ці люди критично необхідні нам на своїх робочих місцях", - зазначив Прокопів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як курсуватиме наземний транспорт у Києві на час карантину, повний список маршрутів.

Як повідомляв портал Знай.uа, популярний міжнародний музичний конкурс "Євробачення-2020" буде скасовано або перенесено на наступний рік.

Також портал Знай.uа писав, що 3 квітня карантин буде продовжено, ще два-три тижні доведеться посидіти вдома. РНБО готує документ, який передбачає відповідні заходи.