Карантин по коронавирусу в Києві посилюють. Про рішення повністю зупинити пасажирські перевезення в столиці повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«У країні вже введені обмежувальні заходи. Вони будуть значно жорсткіше в найближчі дні – це продиктовано необхідністю! Це потрібно робити!», - повідомив він.

«Київ зупиняє пасажирські перевезення, крім працівників екстрених служб аптек і продуктових магазинів. З неділі», - написав чиновник, відзначивши, що в Києві зупиниться рух всіх видів громадського транспорту - тролейбуси, трамваї, маршрутки.

«На даний момент в країні має працювати тільки критично необхідні суб'єкти господарювання, незалежно від форм власності! Підприємства критичної промислової інфраструктури – решта мають бути закриті і люди повинні бути вдома на карантині. Не звільнені, не надіслані за свій рахунок, – на карантині! – про збитки і компенсації подумаємо і вирішимо пізніше, коли виживемо!», - додав Аваков.

Скрін, Facebook Арсен Аваков

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Скрін, Facebook Арсен Аваков
Скрін, Facebook Арсен Аваков

«Не бачу причин для обмеження пересування на особистому автотранспорті. Не розумію, чому інші країни думаю про збитки і компенсації" відразу, зараз, а ви вирішили зробити це "пізніше, коли виживемо"», «Поділіться з народом грошима, щоб жити під час карантину. Після карантину розрахуємося», - пишуть в коментарях українці.

Нагадаємо, коронавірус захоплює Україну з кожною годиною.

Як повідомляв портал Знай.ua українські заробітчани з підозрою на коронавірус втекли з лікарні

Також Знай.uа писав, у скількох українців підозрюють коронавірус, цифри по областях.