У Києві літнього чоловіка не пустили до громадського транспорту без захисної маски та без спеціальної перепустки. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Без маски і без спеціальної перепустки... Як вам?», - запитують автори посту.

«Ніякого жалю не має бути!! Є закон, є вимоги до громадян, особливо його віку! Якого чорта пертися в тролейбус і бити вікна!! Дід дурний, а водіїв штрафують на величезні суми через таких бовдурів!», «А що ця літня людина робить на вулиці і куди зібралася? Все зачинено, працюють тільки продуктові магазини і аптеки», - пишуть кияни.

«Різні бувають ситуації. Можливо, йому треба до лежачої людини добратися, у якої більше, окрім нього, нікого немає. І бабусю на милицях теж не пустили. Ось воно, обличчя нашого суспільства - виживає сильніший, для слабших місця немає. Люди, схаменіться!», «І бабусю не пустили. Бо карантин, сказали сидіти вдома, сидимо. А от такі бабусі з дідусями більше за всіх ризикують. Якщо немає дітей, то завжди знайдеться сусід, який допоможе», - зазначають інші.

«Вчора був свідком іншої ситуації, коли дідусь стоїть біля магазину і обмотує себе якимись уривками бинтів, щоб потрапити всередину. Адже без маски не пускають. Добре, була зі мною зайва маска. Але ситуація на стільки жалюгідна, наскільки Україна турбується про своїх громадян», - розповів один із коментаторів.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Нагадаємо, чим зайняти дитину під час карантину - поради від зірок і українців в Італії та США.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, як перевірити себе на коронавірус — лікарі рекомендують самодіагностику.

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленского Кабмін і нардепів можуть ізолювати, адже в Раду міг потрапити коронавірус.