У Києві вчора приземлився літак з евакуйованими українцями з В’єтнаму. Цей переліт організував в‘єтнамський бізнесмен, щоб зібрати своїх громадян з території України, а МЗС України домовилося, щоб по дорозі відвезти українців додому.

Відразу після цього в мережі почала ширитися інформація про те, що нібито люди які приїхали відмовляються від обсервації та силою винесли двері аеропорту. Самі ж пасажири, які прилетіли в Україну цим літаком розповіли, що після 12-годинного перельоту кілька людей просто не витримали напруження через брак інформації.


Пасажири розповіли, що відразу після цього всі люди почали виходити спокійно, при цьому відзначивши, що документи на обсервацію вони підписали ще в літаку.

"Я вже бачу купу різних пабліків постів, що типу дикі з В'єтнаму повернулися дикуни. Не вірте цьому! Річ у тому, що дуже було мало інформації і нічого ніхто не пояснював. 12 годин перельоту, 2 години очікування в терміналі. Нас не випускали з терміналу, і нічого не говорили, бо керівництво нічого не сказало. От в людей і здали нерви, перша партія людей, їх там 10 чоловік психанули та пішли і вирвалися силою. Це лише перші 10 чоловік, далі всі виходили спокійно по 5 чоловік. Я вже на паркінгу півтори години стою біля терміналі Б, чекаю поки приїде наша машина. Ми їдемо на обсервацію, а документи на обсервацію ми підписали ще в літаку", - зазначив пасажир, який летів цим літаком.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Covid-19 дістався і до ОДА - вірус забрав життя ексзамголови Міщенка.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США зафіксовано першу загибель немовляти з COVID-19.

Також "Знай.ua" писав, Кого з українців найбільше косить COVID-19 - у МОЗ здивували заявою по коронавірусу.