Нещодавно на сайті КМДА був опублікований документ за підписом міського голови, за яким Департамент інформаційно-комунікаційних технологій є відповідальним за організацію участі Києва у щорічній конференції Smart City Expo 2020, який має відбутися в Барселоні 17-19 листопада.

Паралельно на сайті Prozorro оголошено тендер щодо організації цієї поїздки, на яку влада готова витратит аж 5 мільйонів бюджетних коштів.

Такі дії столичних очільників прокоментував голова київської міської організації партії Громадськй рух «Рідна країна» Олександр Федоренко:

«У мене після перегляду документів з`явилось питання: а ми що, вже пандемію побороли? Іспанія сьогодні одна з країн, де найшвидше збільшується кількість хворих. Навіть восени їхати туди не так безпечно. Але найменше мене цікавить безпека чиновників, які готові на свої розваги тринькати бюджетні кошти. Варто пояснити киянам, що 5 мільйонів гривень – це 2 апарати штучної вентиляції легенів, які рятують життя хворим; це маски, захисні костюми, ліки, антисептики. Виходить, на телебаченні вони піаряться і розповідають одне, і в той же час тихо витрачають кошти на поїздки для задоволення. Команда Громадського руху «Рідна країна» закликає столичну владу схаменутись і перестати тринькати гроші платників податків і почати виконувати свої обов`язки – захищати киян.»

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще