У Київській області, у місті Ржищів, правоохоронці розшукують малолітню дівчинку. Дитина вдень пішла з дому та досі не повернулася. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Розшуком малолітньої Дзюби Яни займається Кагарлицьке відділення поліції. Дівчинці – лише 12 років. Вона вийшла з дому на вулиці Заводській 1 квітня приблизно о 14:30, проте назад так і не повернулася.

За інформацією правоохоронців, дівчинка виглядає на свій вік, можливо здається трохи старшою. Зріст дитини – 154 сантиметри. Яна - середньої статури, з круглим обличчям, блакитними очима, світловолоса, довгокоса.

Фото: «Київ оперативний»

На момент зникнення була одягнута у чорну куртку, кофту сірого кольору, спортивні штани. Взута у чорні кросівки з текстильним верхом, з квітковим малюнком.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Усіх, хто володіє інформацією про можливе місце знаходження дитини, просять повідомити правоохоронцям за телефоном гарячої лінії.

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.