У Києві на зупинках громадського транспорту продовжують збиратися кілометрові черги. Відповідне відео опублікували в співтоваристві «Київ оперативний» у соцмережі Facebook.

На відео – черга, що складається щонайменше з сотні осіб. Незважаючи на введений владою карантин і обмеження руху маршруток і тролейбусів, всі намагаються потрапити в громадський транспорт.

«Схоже, що такі заходи спрямовані лише на поширення вірусу, а не на його подолання. Київ, Радунська», - пишуть автори посту.

«Якщо уряд забезпечить на час карантину фінансову допомогу, скасування кредитів, оренди, навчання, комунальні платежі, люди будуть вдома. Уряд нікчемний і це факт, думають про свої дупи, і їм пох**, що через місяць люди будуть голодувати», - коментують городяни.

«Скоро в ломбарди будуть такі ж черги», «Що в транспорт натовпом, що на зупинці - зараження однакове», «Аналогічно в Ашані, Метро, Фоззі», «Можна збирати людей на зупинках і потім штрафувати за порушення карантину на 17000, як тобі, Ілон Маск?», - додають кияни.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

«Ось смішного тут точно не чого немає!!! Люди їдуть на роботу, щоб ми з вами могли купити їжу, піти до лікаря (якщо це в край необхідно!) купити ліки. А за свій рахунок не наїздишся на таксі», - додають в коментарях.

Нагадаємо, раніше Львівських пенсіонерів позбавили безкоштовного проїзду заради їх же блага, - "Сидіть вдома!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Пандемія зупинила транспорт по всій Україні — які обмеження ввели для пасажирів

Також «Знай.ua» писав, що По конях! У Києві придумали, як вижити без громадського транспорту, підійде не всім