Мешканці Києва знову зловили служби, що займаються дезінфекцією будинків і вулиць, в позуванні на камери заради звіту перед начальством. Про це повідомляють у співтоваристві «Х**вий Київ», публікуючи відповідну відео.

«Дивлюся на цих чуваків і в башкетосе музон грає з "Мисливців за привидами". Ну, а в іншому... все, як зазвичай - дезінфекція для звіту і *бись воно все конем!», - пише користувач під ніком "Наталія Володимирівна".

На опублікованому відео – троє людей у захисних костюмах і з балонами дезинфікуючої речовини за плечима. Вони показово йдуть по двору житлового будинку, нібито проводячи дезінфекцію, а в цей час ще одна людина, без такого костюма, фотографує їх. Судячи по формі, в яку одягнений «фотограф» - це співробітники Служби з надзвичайних ситуацій.

Після «фотосесії» всі четверо швидко видаляються з двору, не затримуючись для цієї дезінфекції.

Нагадаємо, скільки українців залишилися без роботи через карантин, названі точні цифри. У Торгово-промисловій палаті України назвали кількість людей, які залишилися без роботи через карантин.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Шмигаль назвав два сценарії продовження карантину в Україні. Карантин в Україні, який був введений до 24 березня у зв'язку з поширенням пандемії коронавіруса, можуть послабити.

Також Знай.uа писав, евакуація українців з-за кордону під час карантину — МВС прийняло остаточне рішення. Антон Геращенко нагадав про важливість дотримання карантину тими, хто повертається з-за кордону.