У Києві розшукують 80-річного чоловіка, який зник ще 1 квітня. Про це повідомляють на сторінці спільноти «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, киянина Корженка Івана Олександровича 1940 року народження востаннє бачили поблизу селища Ставище Брусилівського району у середу, 1 квітня. Чоловік рухався в напрямку Житомирської траси – мав намір доїхати до столиці.

Повідомляється, що чоловік має 170 сантиметрів зросту, сивий, середньої статури. Особлива прикмета – на руках має татуювання на військову тематику.

Фото: «Київ оперативний» у Facebook
Фото: «Київ оперативний» у Facebook

Усіх, хто бачив чоловіка чи має будь-яку інформацію щодо місця його перебування зараз, просять повідомити контактній особі Вадиму за номером телефону 050 5016931.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

«Ну що ж цим дідусям вдома не сидиться? Ай-яй-яй ... ну не той час зараз гуляти, ще й на трасі...», «Проблема в тому, що пам'ять вже не та!!! Можливі проблеми з головою...», - коментують повідомлення користувачі соцмережі.

Нагадаємо, раніше У Києві зник молодий хлопець з татуюванням ведмедя на руці - п'ять днів сліз і відчайдушній надії

Як повідомляє портал "Знай.uа" Львів молився добу - зниклу маму з двома дітьми знайшли в несподіваному місці, замішаний чоловік

"Знай.uа" писав, що У Києві зникла дівчинка з червоними волоссям і хусткою на шиї, - батьки збилися з ніг