У Києві неадекватний водій за кермом Infiniti не зміг розминутися з іншим автомобілем, оскільки узбіччя вулиці були заставлені припаркованими машинами. Замість того, щоб вирішити проблему мирним шляхом, чоловік схопився за ніж. Про це повідомили на сторінці спільноти «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Автор обуреного поста прикріпив до нього відео, на якому відображені всі дії неадекватного водія. За його словами, зловмисник спочатку погрожував ножем, потім спробував розбити лобове скло, а коли нічого не вийшло, пробив колесо автомобіля і разом з другом зробив кілька вм'ятин на дверях авто зі сторони водія.

«Якийсь неадекватний уркоган на Infiniti не зміг роз'їхатися з водієм, який їхав йому назустріч, через припарковані автомобілі. Словами все не обійшлося - спочатку він почав погрожувати ножем, намагався розбити скло, а потім порізав колесо і разом з другом, який прибув на підмогу, пом'яв ногами водійські двері. І як взагалі з такими неадекватами жити в одному місті?», - пише автор.

«Як мінімум - купіть газовий балончик. Від 140грн», «А я би давив після його дій, є відео його неадекватності, і бити його авто потрібно було, коли воно стало і не пропускало, але не відразу, а як почав бикувати» «Ну як би перешкода на його смузі, значить повинен був пропустити, а не бикувати», - пишуть в коментарях кияни.

Нагадаємо, у Києві п'яна мати трьох дітей влаштувала жорстке ДТП і вдавала пішохіда.

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа у Харкові фанат Зайцевої на Ford не пропустив швидку допомогу на виклик, кадри ПП.

Знай.uа писав, у Києві банда в масках підпалила Range Rover, не помітивши камер - злочинців видала відео.