У Києві в ніч на 8 квітня посеред дороги було виявлено жінку, яка самотньо кудись йшла посеред проїжджої частини. Про це розповіли у столичній патрульній поліції.

За словами свідка, який і викликав правоохоронців, він натрапив на жінку близько 1:00 ночі. Чоловік попросив жінку зійти з дороги, однак вона ніяк не відреагувала. Прибувши на місце події, поліцейські побачили громадянку в легкому одязі, яка йшла по смузі зустрічного руху авто. Двома службовими автомобілями було перекрито рух транспорту, щоб жінка не кинулася під колеса зустрічної машини.

Спілкуватися із жінкою не виходило – вона поводилася неадекватно, нічого не могла про себе розповісти. Час від часу вона намагалася кинутися на дорогу, зауважень не слухала. Правоохоронцям вдалося заспокоїти жінку, встановити її особу та повідомити про місце перебування її близьким. Через певний час за громадянкою приїхав її чоловік – він відвіз дружину додому.

Що стало причиною дивної поведінки жінки, наразі не повідомляється.

Нагадаємо, раніше Нещасний випадок чи вбивство? Мешканці гуртожитку в Харкові наткнулися на труп хлопця

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Львовом 3-річна дівчинка випала з балкона, поки мати шукала щастя в пляшці

Також «Знай.ua» писав, що Чоловік перетворився на факел після невдалого розпалювання печі, відео не для людей зі слабкими нервами