В умовах карантину доводиться підлаштовуватися під його правила і знаходити все нові способи обійти їх і при цьому не порушуючи нічого.

Як відомо, через загрозу розповсюдження коронавірусу заборонено без вагомої причини виходити на вулицю, а вже тим більше гуляти з дітьми. І саме останній пункт змушує батьків знаходити альтернативи прогулянок. Наприклад, один з киян знайшов вихід з положення, а саме повів свою маленьку дочку гуляти...на дах будинку в якому вони живуть.

прогулянка на даху, фото з Telegram

прогулянка на даху, фото з Telegram

Кадри цієї "прогулянки" встигли зняти жителі,ймовірно, сусіднього будинку. Відповідні фото вже потрапили в мережу, їх вже виставили на різних Телеграм-каналах.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

скріншот з Telegram

скріншот з Telegram

До Рречі, не тільки київські батьки показують "винахідливість", а також і наші російські сусіди. Наприклад, в Уфі місцевий житель "вигулював" своїх дітей на даху будинку. Оригінального батька помітили на будинку 45 по вулиці Комуністичній. Його встигли сфотографувати і повідомити рятувальникам, які вже заявили, що проведуть з батьком розмову з метою безпеки. Адже дитина може звикнути до таких прогулянок і почати виходити у вікно самостійно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаровський оцінив головні заборони карантину - в парку з собакою, штраф за маску, на вулицю по двоє

Як повідомляє портал «Знай.ua» Позичу собаку - українці, які не встигли заплатити чотирилапими за комуналку, здають їх в оренду

Також «Знай.ua» писав, що З собакою гуляти можна, а з дитиною - ні, у Моз пояснили найбільш суперечливий заборона