На лівому березі Києва розгорілась масштабна пожежа. Дим видно з вікон багатьох вулиць столиці.

У середу, 8 квітня, на вулиці Бориспільській, 9 спалахнула масштабна пожежа. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці.

Зазначається, що повідомлення про займання надійшло рятувальникам о 14:27. Пожежа охопила вже близько 2000 кв. метрів, а погасити її складно, оскільки в найближчих пожежних гідрантах відсутнє водопостачання.

"Як виявилося, пожежа сталася в результаті спалаху деревини на відкритій місцевості на площі 50 кв. м з подальшим поширення полум'я на поруч розташоване одноповерхове складське приміщення. Ліквідація загоряння триває, площа пожежі становить близько 2000 кв. м. Складність гасіння пожежі полягає в тому, що в найближчих пожежних гідрантах відсутнє водопостачання", – йдеться в повідомленні.

На місці НП задіяні 15 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 55 чоловік особового складу.

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

У той же час з'явилася інформація про причину загорання. Так, видання "Сьогодні", посилаючись на інформацію управління з питань цивільного захисту Київської міської державної адміністрації, повідомило, щопричиною пожежі стало недотримання канатинних вимог.

З'ясувалося, що поряд зі складом чоловік з компанією смажив шашлик. Від цього загорілася трава, а вогонь перекинувся на склад. Наразі невідомо, чи палія затримано.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, палаючий Чорнобиль "фонить" у 16 разів більше норми

Як повідомляв портал Знай.ua, пекельне полум'я з'їдає Чорнобильську зону

Також Знай.ua писав, Київ охопили масштабні пожежі