Міська влада Києва планує пом'якшення жорстких карантинних заходів, введених в столиці через пандемії коронавіруса. Про це розповів столичний градоначальник Віталій Кличко під час щоденного онлайн-відеозвернення до городян в мережі Facebook.

За його словами, вихід з жорсткого карантину почнеться тільки в тому випадку, якщо захворюваність коронавірусом знизиться вже після Великодніх свят.

"Втілення цього плану напряму залежатиме від того, якою буде кількість хворих після Великодня. Наше головне завдання - не допустити спалаху захворювання. І ми робимо все можливе, щоб зупинити поширення вірусу", - вважає столичний мер. Він додав, що неможливо будувати прогнози щодо того, на який період доведеться піковий рівень захворюваності коронавірусом в Києві.

«Люди хворіють, помирають і будуть хворіти і помирати. Цікаво, коли припиниться цей онлайн-лічильник?», - коментують ситуацію кияни.

Нагадаємо, українські банки змінять графік роботи на Великдень і травневі свята.

Популярні новини зараз

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому не можна "лікуватися" спиртним на карантині.

Також Знай. ua писав, що священики з Лаври пішли на карантин, але вимагають переводити гроші, намісник записав настанови.