У Києві за чотири місяці 2020 року правоохоронці виявили майже 2,5 тисячі водіїв, які перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Водії, схаменіться! Скільки потрібно смертей, жертв та горя, щоб ті, хто сідають за кермо напідпитку усвідомили, що п’яний водій – це потенційний вбивця, незалежно від віку, статі, стажу керування або професії!», - зазначають автори посту, додаючи, що за той же період минулого року за нетверезе кермування затримали лише 1547 осіб.

«Такі нелюди не бояться нічого: а ні страшних можливих наслідків на дорозі, ні осуду суспільства, ні своєї совісті, навіть шалених штрафних санкцій та позбавлення волі. Водії, будьте свідомими, законослухняними! Не сідайте за кермо у нетверезому стані. Цим ви збережете своє життя, здоров’я та оточуючих!», - додають у спільноті.

«Щоб тупий народ щось усвідомив, треба штрафи зробити рівноцінні вартості середнього автомобіля, наприклад. Але головне - потрібна нормальна судова система, без «рєшалова», щоб винні насправді несли покарання. Та це, на жаль, не про нашу систему зараз», - зазначають у коментарях.

Нагадаємо, раніше Львівщину сколихнула моторошна ДТП, дорога перетворилася на пекло - мотоцикл згорів, водій загинув

Популярні новини зараз

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві Mercedes посадив на капот екстремалку, яка вирішила "прогулятися" дорогою на червоне світло

Також «Знай.uа» писав, що У Львові судитимуть мажора на Lexus, який збив на смерть жінку з маленьким янголятком