У Києві поліція накрила ресторан з відвідувачами. Про це повідомили на сторінці ГУ Національної поліції в столиці в соціальній мережі Facebook.

Як наголошується, в ході перевірки правоохоронці перевірили 160 столичних закладів громадського харчування і виявили в Голосіївському районі ресторан, який працював з порушенням карантинних обмежень. У закладі щосили обслуговували клієнтів.

В поліції додають, що на момент перевірки у цьому ресторані знаходилося четверо відвідувачів, які сиділи за двома столиками.

«На порушника складено протокол. Санкція статті передбачає накладення штрафу на посадових осіб від 34 до 170 тисяч гривень», - зазначили правоохоронці.

«Показовий виступ після скандалу з рестораном "Велюр". Браво!!! Хлопці - молодці!!! Але, як кажуть, вже не треба», «Їжі не видно. Кухня не працює. Вони ж тільки воду попили. За що штраф?», «Серйозно? А що з «Велюром»? Мало того, чому не приїхали, коли Ляшко там двері замурував, чому у нього не прийняли жодних заходів?», «"Задокументували" - це як? Яке процесуальне дію відбулася?», - пишуть у коментарях під повідомленням поліції українці.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Нагадаємо, "Слуга" Тищенко склав гідну конкуренцію Кличко: "Життя українця – це велика..."

Як повідомляв портал Знай.иа, Слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велика і важлива".

Також Знай.иа писав, що невміла спроба Тищенко виправдатися за свій ресторан обурила українців - "вдарилися Головою?"