У Києві до правоохоронців звернувся власник вкраденого автомобіля марки Volkswagen. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За його словами, викрадення сталося на бульварі Кольцова. Натомість поліцейським вдалося встановити, що автомобіль вивезли за допомогою евакуатора.

Водія евакуатора розшукали, - він розповів, що до нього звернувся невідомий чоловік, у якого була фотокопія документів на придбання машини. Зловмисник заявив водієві евакуатора, що придбав автомобіль, який виявився несправним. Через це він нібито хоче продати транспортний засіб на запчастини. Для цього він просив відвезти авто на пункт «розборки».

Саме на одному з таких пунктів і було виявлено вкрадену машину. Виявилося, що на запчастини її продав 29 річний іноземець. Його знайшли і затримали, за скоєне на нього очікує до п’яти років тюрми. Натомість суд відправив його під домашній арешт.

Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»

«Можуть бути питання, згідно із законом, такі тачки не можна здавати, відповідно і приймати на розбір, ну хто ж у нас його дотримується!», «Ну, тепер хрін її збереш назад», «Чувак просто Робін Гуд, рятує місто від непотребу. Ще одним коритом на дорозі стало менше! », - вважають деякі кияни.

За даними Знай.uа, Франківськ перетворився на Дикий Захід, копи хапаються за голови.

Як повідомляв Знай.uа, прикривалися СБУ: у Києві чоловіка викрали посеред вулиці заради викупу, - подробиці з присмаком "лихих" 90-х.

Крім того, Знай.uа писав про те, що десятки копів "тиснуть на газ" в Одесі, дикий форсаж паралізував місто.