Під Києвом невідомі зловили в лісі вужа і влаштували з ним зйомки. Цей факт обурив киян, які вважають, що не варто людям втручатися в життя диких тварин і використовувати їх, як реквізит для зйомок. Про це пише телеграм-канал «Х**вий Київ», публікуючи відеоролик, який так обурив користувачів.

На відео – вуж, якого спіймали в лісі всі зацікавлені громадяни. Тварині явно некомфортно, він намагається вирватися і поповзти. На відміну від інших змій, таких, як гадюки, ужам нічим відлякати занадто «велелюбних» двоногих відвідувачів лісу. Люди цим користуються, ловлять плазунів і влаштовують з ними цілі фотосесії.

«Потепліло! Хлопці потягнулися за місто і надсилають відео тих, кого зустріли в лісі. Питання перше і єдине – нах*я ви до них тягнете свої руки? Залиште звірину в спокої, вона за вами не скучила, інфа 100%», - пише автор публікації під ніком "Секундант".

Нагадаємо, селян під Львовом тероризує зграя скажених тварин, полюють на дітей.

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром помітили особливо небезпечних хижаків, що про них відомо.

Популярні новини зараз

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Крім того, весна пандемії не боїться: Венеція зворушливо зустріла найпрекрасніших жителів, дельфіни і лебеді захопили канали Венеції.