В Україні пропонують заборонити продаж тютюнових виробів особам, які не досягли 21-річного віку. Відповідний законопроект пропонують на розгляд Верховної Ради народні депутати Лада Булах і Володимир Крейденко, повідомили вони під час онлайн-зустріч з юнацтвом з нагоди Всесвітнього дня без тютюну.

За їхніми словами, тютюнові компанії орієнтуються на молодих покупців, пропагуючи куріння серед молоді. Для цього використовують ароматизовану продукцію, більш привабливу для молодих людей, а також різноманітні сучасні пристрої для куріння.

«Ми чудово розуміємо, що основна ціль тютюнових компаній — це юнацтво та молодь. Вони шукають нових курців, щоб знайти заміну старим клієнтам, які помирають», — наголосила нардеп Лада Булах.

Проектом закону № 2813 передбачається заборона на продаж неповнолітнім особам електронних цигарок. Крім того, антиреклама куріння має займати 65 % площі пачки з цигарками. В інтернеті реклама цигарок має бути заборонена, так само, як і реалізація ароматизованої продукції.

Нагадаємо, не набирай вагу на карантині - топ-3 дієтичних та смачних супів для стрункої фігури. Апетитні і легкі супи, приготування яких займе зовсім небагато часу.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua" знижує вагу, підтримує норму вітаміну С і не тільки — чудодійні властивості води з лимоном. Дієтологи рекомендують з ранку натщесерце випивати склянку чистої води з лимонним соком.

Також "Знай.ua" писав, головні вороги стрункості – топ-10 помилок кожного, які не дають схуднути.