У Києві водій, який вирішив трохи схитрувати і порушив для цього ПДР, попався на очі поліцейським. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що водій їхав по смузі зустрічного руху, коли його помітили їхали йому назустріч поліцейські. Вони наздогнали порушника і виписали йому штраф - не тільки за порушення правил дорожнього руху, але і за відсутність страховки. Сума штрафу – 425 гривень.

«425 гривень штрафу... за їзду по зустрічній? Коли будь-яке зіткнення - лобове?», «За 425 гривень можна регулярно їздити по зустрічній, на малих вуличках, і так далі. Думаю, штраф у 20 тисяч - трохи зменшив таких їздців», «Знайомої надіслали штраф з Італії (машину орендувала) – 270 євро, за перевищення швидкості всього лише, а тут 425 гривень за таке, катайся - не хочу», - обурюються коментатори.

«Поліцейські створили аварійну обстановку поопаснее порушника. Різке перетину смуг по діагоналі загрожує аварією на набагато більшу суму ніж 450 гривень», - додають інші.

«Він що, не знав, що потрібно задом і з аварієчкою?», - сміються деякі.

Популярні новини зараз

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Показати ще

Нагадаємо, раніше П'яний львів'янин зробив пропозицію красуні-патрульної, щоб відкосити від штрафу

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Тернополі п'яний водій вилетів на зустрічну і напав на копів - бешкетника довелося "пакувати"

Також «Знай.ua» писав, що П'яний дніпрянин "пообідав" горілкою і зробив сальто разом з машиною - вщент