У суботу, 23 травня, стало відомо про те, що глава Міністерства охорони здоров'я, Максим Степанов висловився стосовно пом'якшення карантину в столиці.

Таким чином, повідомляється, що про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. Максим Степанов зазначив, що це хороша новина для киян, так як йому тільки прийшли показники готовності регіонів до послаблення карантину.

Рівень захворюваності в українській столиці на сьогоднішній день становить 11,7, і при цьому, норма 12, а це значить те, що Київ вже готовий, і може переходити на другий етап послаблення карантину.

Далі, рішення за міською комісією.

Також, заступник глави Міністерства охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко зустрівся з працівниками київського метрополітену. Вони відповідально ставляться до безпечних перевезень під час пандемії коронавіруса, і вже розробили дистанційні розмітки, закупили термометри, і забезпечили всі станції всім необхідним.

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

До речі, Максим Степанов опублікував цей пост після брифінгу, в якому говорив протилежне.

Нагадаємо, що в Україні, станом на суботу, 23 травня, вже було зафіксовано 20,580 випадків коронавіруса, і при цьому, 432 зареєстрували тільки за останню добу.

Також, загинуло 605 людей, а видужала 6929.

В Україні, починаючи з 22 травня, розпочали другий етап пом'якшення карантину, і тепер, ходить громадський транспорт, в колишньому режимі, а вже з 25 травня відкриють метрополітен. При цьому, потрібно буде дотримуватися правил безпеки.

Нагадаємо, в Приватбанку розповіли про роботу відділень під час карантину – де дізнатися точну інформацію.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Тернополі прогулянка без маски коштувала українцю штрафу і нервів в суді.

Також портал Знай.иа писав, навіщо потрібні постбиотики вашій дитині.