Кияни в цьому році залишилися без традиційного Дня міста через пандемію смертельно небезпечного захворювання - коронавірусу. Тим не менш, у КМДА обіцяють, що столиця все ж відзначить свій День народження, хоч і трохи інакше, ніж зазвичай.

Зокрема, День Києва цього року припадає на 31 травня – його планують відзначити у теле - і онлайн-форматі. Це пов'язано з тим, що карантинне обмеження на проведення масових заходів все ще залишається в силі.

Наприклад, телеканал «Київ» з самого ранку запустить святкову програму, що складається з привітань від зірок, циклу тематичних сюжетів «Прогулянки по Києву», «Київ, який ми любимо», «Портрети» і «Історії».

Також обіцяють провести трансляцію вже традиційного «Пробігу під каштанами» - цьогоріч його організовують онлайн. Заплановані святкові конкурси та телевікторини з жителями міста, а також радіотрансляції концертів популярних колективів - груп [Про], «On I Ona», «ADAM», «Нумер 482», «Green Grey».

В соцмережах запустять святкові відеоролики і привітання.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві запустять міську електричку - коли можна покататися на Троєщину без проблем

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві готуються запускати приміський транспорт - пасажирів попередили про "сюрпризи"

Також «Знай.ua» писав, що Кияни рвонули у відкрите метро і "провалили" план Кличко - без рукавичок, дистанції і з температурою