Зґвалтування в Кагарлику Київської області 26-річної дівчини поліцейськими наробило багато шуму в мережі і зараз правоохоронці перебувають у СІЗО. Як стало відомо, потерпіла виховує маленьку дочку. У дівчинки-ДЦП і мати доглядає за нею вдома. До цього дівчина працювала в місцевому ресторані.

Односельці називають її доброю і вихованою людиною.

"Не агресивна, спокійна і добродушна дівчина. Вона сором'язлива і правильно вихована людина. Не так давно, близько року працювала в ресторані. Зараз у її дочки проблеми з ніжками, тому сестра весь час сиділа з нею вдома, доглядала за дитиною", – розповів її двоюрідний брат.

А от сусіди не зовсім охоче відгукуються про потерпілу, але кажуть, що у неї були проблеми з колишнім чоловіком.

"У шкільні роки вона була звичайною дитиною, не проблемною, навпаки, дуже серйозною і відповідальною. Займалася спортом. Не можна сказати, що у них неблагополучна сім'я, це не так. Просто дуже скромно жили. П'яними їх ніхто ніколи не бачив. Дочка теж завжди акуратно одягнена, чиста, доглянута, так само, як і сама дівчина", - розповіла сусідка постраждалої.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

В даний момент, постраждала перебуває у київській лікарні на лікуванні. Про це розповів її адвокат. Небайдужі люди організували для потерпілої лікування. Адвокат потерпілої дуже сподівається, що душевний і фізичний стан його клієнтки скоро покращиться.

Як до цього розповідав адвокат, копи катували дівчину і згвалтували з 7 вечора до 4 ранку. Вся справа в тому, що один з них раніше хотів примусити дівчину до сексуальних стосунків, але вона йому відмовила. Таким способом він захотів помститися їй за відмову.

За словами адвоката, тільки один бив дівчину, ґвалтував її другий поліцейський.

затримані Кузів і Сулима, фото ДБР

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Двох перевертнів у погонах, які згвалтували дівчину під Києвом, відправили під замок

Як повідомляє портал «Знай.ua» 5-тирічна дівчинка з інвалідністю, - Адвокат изнасилованой поліцейськими в Кагарлику розкрив деталі

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові жорстоко побилися "гастролери" з Тунісу і Лівії - один іноземець загримів до лікарні