Не встиг вщухнути скандал довкола працюючого ресторану Миколи Тищенка "Велюр", як спливла чергова "порція" гучних новин за участі нардепа. А, точніше, його бездіяльності. Цього разу мова йде, безпосередньо, про Святошинський район, на одному з округів якого Микола Тищенко, власне, і був обраний в число нинішніх парламентарів. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

В парку із приймальнею – жодного ліхтаря: "стукали цілий рік"

Як не дивно, але однією з головних причин обурень десятків місцевих мешканців став комунальний безлад саме на території парку, де розташована приймальня народного депутата.

"Я майже рік звертався усно, письмово, особисто, через інтернет з проханням прискорити питання освітлення в парку "Інтернаціональний" – саме там, де облаштована приймальня. Пройшов рік, але ж не зроблено, взагалі, нічого, а обіцянки Тищенка не вартують, взагалі, нічого", – зазначає громадський діяч Тарас Рибаченко, голова тимчасової комісії з питань позашкільної освіти та безкоштовних спортивних секцій громадської ради при Святошинській райадміністрації минулого скликання.

Тищенко, фото: Facebook

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Варто зазначити, що 2020 рік почався для активістів Святошинського району "повстання справедливості" проти протизаконного формування складу громадської ради при райадміністрації, яка по суті залишається єдиним вагомим "інструментом" впливу людей на рішення місцевої влади. Та, схоже, на вимоги місцевих мешканців нинішня районна влада просто не звернула уваги, реалізовуючи власні плани.

"Разом з другом, заступником голови Святошинського району пані Іриною Жидченко, використовуючи громадську організацію, наближену до співпраці з адміністрацією, Тищенко завів свою "отару" у Громадську раду. З моменту її обрання пройшло майже 3 місяці – вони жодного разу не зібралися, вони навіть не обрали керівництво, вже навіть голови району немає, кого призначав Микола Тищенко – це його однокласник. Проте, саме він має нести відповідальність за те, скільки коштів і куди ці кошти були витрачені в період коронавірусного карантину", – підкреслює громадський діяч Тарас Рибаченко.

Нардепу дали "бонусний тиждень"

До звернення долучаються і інші мешканці Святошинського району, стверджуючи, що жодного "плюсу" від обрання цього нардепа на власному окрузі поки так і не побачили.

"Ліхтарі давно стоять без лампочок, ти вже скільки разів звертався до Тищенко з цим проханням, а у нього немає бажання займатися цим. Головне значитися депутатом в нашому районі і на нашому окрузі. Зарплату отримує і т.д. Не здавайся! Так тримати! Якщо треба чимось допомогти, кудись сходити, щось дізнатися і т.д. Пиши! Я завжди знайду час і мені не наплювати на Борщагівку", – відзначає місцева жителька Жанна Волинець.

На роздуми та дії Микола Тищенко отримав ще "бонусний тиждень" від мешканців свого району – якщо з боку нардепа не буде жодних дій, під його приймальнею зберуться десятки учасників акції протесту.

Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.