Перестрілка в Броварах отримала коментарі і від правоохоронців, і від можновладців. Зокрема, з коментарем виступив глава поліції Київської області Андрій Небитов в соціальній мережі Facebook.

Він озвучив вже відомі факти про бандитські розбірки і про переділ сфер впливу між місцевими бандами, які кришують перевізників.

Місцеві жителі розповідають, що раніше людей в Київ возив автобус №411. Місць не вистачало, і в добавок до нього з 25 травня в місті з'явилися три нелегальні маршрутки, які забирали пасажирів і везли до столиці.

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков у своєму пості в «Твіттері» написав, що у виконавчих органах Києва та області щось «прогнило».

«Перестрілка вранці у Броварах - відгомін корупції визначення квот перевізників, залучення банд в боротьбі за маршрути перевезень. Будемо лікувати! 10 затриманих вже, масові затримання тривають. Виконавчі органи Києва та області зобов'язані - у вас... прогнило», - зазначив він.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скрін, Арсен Аваков

Його заступник Антон Геращенко, що сталися називає результатом «непрозорого розподілу маршрутів між підприємницькими структурами з боку чиновників».

Скрін, Антон Геращенко

До обговорення події приєднався і лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко, який звинуватив у всьому нову владу в країні і, зокрема, губернатора області.

«Ранкова стрілянина в Броварах - результат перерозподілу губернатором транспортних маршрутів. Ще хтось вірить, що зелена влада подолала корупцію? По-моєму, вона навпаки вийшла на новий рівень», - написав головний радикал.

Скрін, Олег Ляшко

Нагадаємо, що під Києвом обстріляли маршрутку, копи хапають всіх підряд - "У місті йде війна".

"Знай.uа" писав, що вівторок у Львові розпочався з аварії - Lexus влетів у припаркований автомобіль патрульної поліції.