У п'ятницю, 29 травня, стало відомо про те, що в самому центрі Києва проходить мітинг інвесторів банку «Аркада», які вимагають квартири. Про це повідомляє спільнота «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Таким чином, повідомляється, що понад 13 тисяч сімей залишилися без квартир в житловому комплексі «Еврика», що в Голосіївському районі, і ЖК «Патриотика» і «Патриотика на озерах», що в Дарницькому районі столиці.

спочатку Мітингувальники прийшли під банк «Аркада», і вимагали, аби їм віддали квартири, за які вони заплатили повну суму. Будівництво будинків зупинилося ще два роки тому з-за того, що був складений некоректний проект будівництва, і тепер, 13 тисяч сімей не тільки без грошей, але і без житла.

План мітингу, фото: вільний джерело

Від будівлі банку, учасники акції протесту прийшли до Київської міської державної адміністрації, де заявили про те, що збираються розбити наметове містечко.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Незважаючи на те, що було багато публічних звернень, а також петицій безпосередньо до президента України, до органів влади, які за законом мають право і повинні контролювати забудовників, ошукані люди не отримали нічого, крім формальних відписок. Інвестори вимагають негайно відновити будівництво, і щоб влада жодним чином не заважала введення будинку в експлуатацію.

Нагадаємо, Кабмін оточили обурені українці, готові "ночувати" в Зеленського - що вимагають протестувальники.

Як повідомляв Знай.иа, відомий спортсмен вийшов на боротьбу проти вірусу з вогнеметом - краще не заважати.

Знай.иа писав, у Харкові у водія швидкої відібрали кермо після протестів медиків - зважився відкрити рот