Київський метрополітен не встиг повернутися до повноцінної роботи після карантину, а вже готується до введення нових обмежень. Про це стало відомо зі слів заступника директора КП «Київський метрополітен» Наталії Макогон. Відповідну інформацію вона озвучила в ефірі телеканалу "Україна 24"

За її словами, вже з понеділка, 1 червня, у столичній підземці очікується значне збільшення пасажиропотоку. У зв'язку з цим прийнято рішення застосовувати таку вимушену міру, як обмеження входу на станціях, щоб забезпечити соціальну дистанцію між пасажирами.

За перший день роботи після карантину метро в Києві обслужило понад 310 тисяч громадян. Станом на 28 травня ця цифра збільшилася до 540 тисяч осіб.

Враховуючи той факт, що очікується відновлення міжобласного і внутрішньообласного руху, кількість людей у метро після вихідних різко зросте.

Щоб уникнути скупчень людей, станції будуть закривати на вхід і пускати пасажирів всередину по черзі.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, раніше Кияни показали комунальникам Кличко, як прибирати в метро, і потрапили під роздачу поліції - "Це наша територія"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві запустять міську електричку - коли можна покататися на Троєщину без проблем

Також «Знай.ua» писав, що Кияни масово пересіли на велосипеди замість маршруток але змушені ризикувати життям - замішаний Кличко