Групове зґвалтування в Кагарлику було сплановано, оскільки поліцейські добре знали 26-річну жертву. Про це розповіли у виданні "Факти", посилаючись на слова адвоката постраждалої Євгена Мельниченко.

Адвокат розповів, що знайомий дівчини запропонував підвезти її в поліцейську ділянку і повідомив, що її нібито викликали. Він також попросив її взяти паспорт.

У відділенні дівчину вже чекав Микола і його молодший підлеглий оперативник.

Мельниченко додав, що поліцейські пили алкоголь цілу ніч, що дало жінці можливість втекти.

"Вони пили спиртні напої та примушували це робити потерпілу. Я так розумію, від випитого вони втомилися вже під ранок, і це дозволило жінці втекти з відділу поліції." - додав адвокат.

Популярні новини зараз

ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

За офіційною версією, дівчину поліцейські викликали як свідка і нібито хотіли розпитати її про крадіжку у магазині в її селі, до якої були причетні її знайомі.

Голова села Стави Володимир Михайленко дуже добре відгукується про постраждалу. Він розповів, що жителі дуже люблять її і всіляко підтримують.

"У сільській раді вона не знаходиться в списку неблагополучних сімей, це звичайна сільська родина. Вона виховує 5-річну доньку з інвалідністю, їй нещодавно робили операцію і мешканці села допомагали. Вона зразкова мама, і дитина в неї доглянута" - сказав Володимир Михайленко.

Постраждала на даний момент зберігає мовчання і ні з ким не контактує. Можливо, вона ще не відійшла після страшних подій, які пережила в ту ніч.

Відділення поліції, Кагарлик, кадр з відео: YouTube Канал 112

Нагадаємо, раніше в Дніпрі спіймали банду, яка заробляла на фільмах для дорослих.

Як повідомляв портал "Знай.иа" таксист врятував дівчину від зґвалтування.

Також Знай.иа" повідомляв, що на Львівщині поліцейські напали на чоловіка і вимагали від нього гроші.