У Київській області помер 13-річний підліток при загадкових обставинах. Про інцидент розповіли в Департамент комунікації Національної поліції.

Батьки з дитиною приїхали на дачу з Києва. Їх будинок розташовується в Кагарлицькому районі. Хлопчик пішов гуляти близько 16 години по селищу і не повернувся. Батьки спочатку самостійно вели пошуки, а потім звернулися в поліцію. Вони зателефонували на лінію «102» у 22 години.

Пошуки велися поліцейськими в темний час доби. Ближче до ранку тіло дитини виявили під завалами цеглин на покинутому тваринницькому комплексі. У поліції зазначили, що призначена судмедекспертиза, яка виявить справжні причини загибелі юнака.

Нацполиция розповіла про трагедію фото: скріншот

На Київщині загинув молодий чоловік, якого вдарило струмом. 18-річний хлопець підіймався сходами на дах власного будинку і його вдарило струмом. Удар був такої потужності, що хлопця вбило на місці.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Раніше повідомлялося, що підліток поліз у депо, щоб зробити сэлфи. Коли він схопився за драбину, щоб залізти на вагон, то його вдарило струмом. Він отримав 30% опіків тіла. За її здоров'я та життя борються медики. Цей інцидент стався в Тернополі. Батьки хлопчика розповіли, що вони побачили, коли приїхали на місце. Мама зазначила, що частина тіла дитини була обпалена, а його друзі відтягли його від місця, де його вдарило струмом і надали першу допомогу.

Нагадаємо, Знай писав, що в переясаве 18-річний хлопець помер від удару струмом.

Знай повідомляв, що в Тернополі підліток отримав ожги тіла з-за удару струмом.

Нещодавно Знай передавав, що в Енергодарі Запорізької області розслідують смерть новонародженого малюка.