Киянам не варто сідати в переповнені маршрутки заради їхнього ж блага. Про це заявив столичний мер Віталій Кличко під час свого щоденного онлайн-брифінгу, присвяченого зараженості коронавірусом в столиці.

За словами градоначальника, ризик підхопити небезпечну хворобу в переповненій маршрутці набагато вище, ніж в інших громадських місцях. Навіть наявність медичної маски не гарантує повної безпеки.

"Найбільше число заражень — 34%, відбувається в громадському транспорті. Уникайте переповнених маршруток. Краще почекайте і залишайтеся здоровими, але не наражайте себе на небезпеку", - закликав мер столиці.

Кличко також зазначив, що за тим, як дотримуються заходи карантинної безпеки в комунальному наземному транспорті, стежать представники Муніципальної охорони. Однак за порядок у комерційних маршрутках відповідальність повинні нести приватні перевізники.

Зазначимо, що на сьогодні, 11 червня, у столиці зафіксували 3 тисячі 671 випадків коронавіруса. Тільки за останню добу додалося майже сотню нових хворих.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Нагадаємо, львів'яни на карантині сіли на газову голку — шалені борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів, як зміниться відпочинок маленьких українців — що варто врахувати батькам.

Знай.uа писав, у Тернополі студентів спокутують під "спиртовим душем" - ніякий вірус не пройде.