Стало відомо про те, що жителі Троєщини днями зіткнуться з великою проблемою. Що має статися.

Таким чином, повідомляється, що жителі району Троєщина, який знаходиться в Києві, зіткнуться з проблемами з водою. Станеться це вже у п'ятницю, 12 червня.

Роботи в Деснянському районі планують проводити з 21:00 до 7:00. Йдеться про профілактичну промивку мереж. Таку заяву зробили в АК «Київводоканал».

Кияни залишаться без води, фото: скріншот з відео

У зону проведення робіт потраплять мережі по вул. Данькевича, просп. Маяковського, вул. Сабурова та вул. Закревського, вул. Висоцького.

Популярні новини зараз

Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Фахівці рекомендують, поки будуть проводитися роботи, не користуватися водою з крана, так як це може бути небезпечно для життя. Після того, як ремонтні роботи будуть закінчені, потрібно буде спустити воду до тих пір, поки вона знову не стане прозорою, і в ній не зникне специфічний запах.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що у жителів міста Токмак Запорізької області, з крана тече «капучіно». Місцеві жителі не можуть зрозуміти, в чому справа.

Замість звичної, прозорої води, що тече рідина, яка за кольором нагадує капучіно. У мережі дуже скептично поставилися до даної новини, і почали писати коментарі про те, що «Водоканал» просто турбує про своїх громадян.

Нагадаємо, бив та знущався з віруючих пастора Мунтяна звинуватили у вживанні наркотиків і зовсім не святий життя

Як повідомляв портал "Знай.іа", в США невідомий чоловік на автомобілі в'їхав у натовп протестувальників, не обійшлося без стрілянини

Також Знай.іа", на Донбасі частково відновлять роботу пунктів пропуску, кому дозволять перетинати лінію розмежування. У районі ООС частково відновлюється робота КПВВ