У Київському метрополітені пасажири плювати хотіли на вимоги карантинного часу. Відповідне відео опублікували в телеграм-каналі «Київ зараз».

«Соцдистанцію замовляли? Метро Києва. Нічого нового», - пишуть автори листа.

На опублікованих кадрах – черга в столичну підземку, в якій сотні людей збилися в одну юрбу, при цьому не дотримуючись обов'язкової відстані до сусіда в півтора-два метри. Черга тягнеться від дверей через весь підземний перехід. При цьому деякі громадяни навіть не одягли маску – вона бовтається у них на підборіддях «для галочки».

Зазначимо, що городяни, незважаючи на прогресуючі показники захворюваності смертельно небезпечним коронавірусом в столиці, не поспішають дотримуватися правил карантину.

Навіть штрафи і патрулі, які повинні перевіряти виконання санітарних вимог, не допомагають змусити людей їх дотримуватися. Медична маска давно вже стала фікцією для багатьох, а городяни все частіше збираються натовпи в людних місцях на кшталт метро, маршруток, пляжів та місць відпочинку.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Однак, якщо темпи зростання захворюваності не підуть на спад, в столиці можуть ввести додаткові обмеження і посилення карантину.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі поліція оштрафувала водія маршрутки на 17 тисяч за відсутність маски.

Знай повідомляв, що в Тернополі п'яний пасажир розбив скло в маршрутці з-за зауваження з приводу відсутності маски.

Нещодавно Знай передавав, що київська влада вирішили ускладнити життя пільгової категорії пасажирів громадського транспорту, які не зареєстровані в Києві.