Стало відомо про те, що мер Києва, Віталій Кличко планує побудувати 5 кілометрів велодоріжок. Все б нічого, але сума, яку виділили, трохи лякає.

Таким чином, повідомляється про це стало відомо після розпорядження Віталія Кличка. У документі йдеться про те, що доріжку для велосипедистів хочуть зробити від Поштової площі до моста Патона. Загальна площа майбутньої доріжки буде становити близько 5 кілометрів.

Ширину планують зробити від 2 до 2,5 метрів.

Кличка побудує нові велодоріжки, фото: скріншот з відео

Велодоріжки це звичайно добре, але її вартість викликає великих сумнівів. Вся робота обійдеться в 184 мільйони гривень, тобто, за один метр віддадуть майже 40 тисяч гривень. З огляду навіть на зарплату всім будівельникам, виходить дуже дорого.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Коли саме можна буде побачити результат роботи – поки що немає інформації, але, подивитися на велодоріжку через захмарну вартість вже цікаво.

Стало відомо про те, що мер Києва, Віталій Кличко поділився планами стосовно «хрущовок» у Києві. Що він збирається з ними зробити.

Таким чином, повідомляється, що на думку мера їх давно потрібно знести, і планують зробити це як мінімум у трьох районах. Це враховано в Генеральному плані столиці.

Нагадаємо, спливли "підводні камені" обіцяних Кличко станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Як повідомляв Знай.иа, презентований Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Знай.иа писав, в розпал епідемії Кличко продовжує закидати гроші в Шулявський міст: сума сягає 500 мільйонів.