Зґвалтування в Кагарлику Київської області стало резонансною темою для всієї України. Поліцейські під прикриттям «погонів» робили в ділянці те, що їм захочеться, а жертви мовчали. Однак остання жертва не стала мовчати і розголосила весь жах, який зробили з нею Сергій Сулима і Микола Кузєв.

Стало відомо, що два поліцейських, яких звинувачують у зґвалтуванні та побиття 25-річної дівчини, займалися подібним і раніше. Як виявилося, раніше було зафіксовано 12 скарг про насильство і застосуванні сили щодо підозрюваних або свідків. Про це повідомляє Столичний регіон з посиланням на нардепа Андрія Осадчука.

Кузєв і Сулима з Кагарлика Фото: скріншот

8 з цих скарг були відносно застосування насильства в поліцейській ділянці. Всі 12 заяв постраждалих були спрямовані поліцейському начальству в період з 2015 по 2020 роки. Були також у цьому списку і скарги на бездіяльність поліції в Кагарлику.

Варто зазначити, що інцидент стався в ніч з 23 на 24 травня. Кузєв і Сулима викликали Нелю для дачі свідчень у справі про грабіж, вона була свідком. Однак замість розмови вона потрапила в пекло. Вони їй одягали протигаз і били, погрожували електрошокером, а потім поглумилися.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

Крім того, екс-поліцейські після того, як стало відомо стали погрожувати Нелі Погребицкой розправою з нею та її родиною. Дівчина розповіла, що у неї та її рідних є страх за майбутнє, так як підозрювані можуть вийти з СІЗО.

Нагадаємо, Знай писав, що жертва поліцейських з Кагарлика розповіла, чого боїться.

Знай повідомляв, що жертва Кузева та Сулими розповіла про найбільш страшних моментах знущань.

Нещодавно Знай передавав, що Неля Погребицкая розповіла, що її боялися оглядати медики.