Після різкого погіршення епідеміологічної ситуації з коронавірусом у Києві столичний мер Віталій Кличко прийняв рішення про посилення карантинних заходів. Однак кроки, зроблені у цьому напрямку столичним градоначальником, багатьох здивували своєю абсурдністю.

Зокрема, було скорочено час роботи кафе, ресторанів і кінотеатрів – його обмежили до 22:00. Чим обумовлена така «дискримінація», городяни не зрозуміли. Відомий лікар Євген Комаровський виступив з критикою таких обмежень, уїдливо поцікавившись у київської влади, чи означає це, що після 22:00 коронавірус «лягає спати?»

Намагаючись виправдатися, Кличко в ефірі телеканалу «ZIK» заявив, що після 22:00 відвідувачі ресторанів приходять вже на "весілля", а не просто повечеряти.

"Дуже просто: ви можете побачити, що зараз всю ніч безперервно, вже нехтуючи правилами, ми бачимо, як погіршується ситуація. До 22:00 люди приходять поїсти. Після 22:00 кафе перетворюється на весілля", - заявив у своєму «фірмовому» стилі мер столиці.

Також Знай.uа писав, що спливли "підводні камені" обіцяних Кличко станцій метро: передвиборчий "піар-хід" обійшовся в мільярди.

Популярні новини зараз

Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв, що експерти дали оцінку каденції Кличко: розквіт земельного дерибану, мільярди на піар і масштабна афера з Генпланом.