Після того, як транспортне сполучення по Україні відновили в умовах карантину, виникло запитання: як зменшити кількість заражених людей? Останнім часом ця проблема стоїть гостро, особливо в таких великих містах, як Київ. Саме тому було ухвалено рішення удосконалити головний вокзал країни - його "прокачають" за допомогою новітніх систем скриннинга температури, повідомляє телеграм-канал "Київ Зараз".

Нові системи будуть працювати за сучасною інфрачервоної технології, що дозволить їм мати дуже високу продуктивність роботи. Повідомляється, що прилади будуть сканувати обличчя людей з пропускною здатністю 120 осіб на хвилину, що є найвищим показником серед подібних систем.

Також стало відомо розташування нових систем: їх поставлять у кількості дві штуки на входах Центрального вокзалу, і одну - на вході Південного вокзалу.

Більш того, розповіли, що будуть робити з тими, у кого прилади визначать підвищену температуру - таким людям ркомендуют звернутися до фахівців в медпункт вокзалу.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Поки точні дати встановлення обладнання не повідомляються, проте станеться це найближчим часом.

Нагадаємо, раніше У Києві вокзал перекрили через підозрілу валізу - "Загубився, мамку шукає"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Києві замінували центральний автовокзал, людей екстрено рятують

Також портал Знай.uа писав, що Пекельна спека трохи не погубила вагітну днепрянку — заснула на станції, прокинулася з голкою у вені